Bemutatkozás

Cégünket a magyar tulajdonban lévő Nyírépszer Hungária Kft-t 2009-ben alapítottuk. A cégalapítás célja egy olyan generál kivitelező társaság létrehozása, amely a tervezéstől, az engedélyezésen át, a kivitelezésen keresztül komplexen lefedi az építőipar széles spektrumát.
Minőségi szolgáltatásaink során a teljességre törekszünk, amely magába foglalja a pontos, precíz szakmai hátteret igénylő előkészítési munkálatokat, figyelembe veszi a Megrendelői igényeket, lehetőségeket, segíti a Megrendelőt a legoptimálisabb gazdasági, technikai megoldások felkutatásában és megvalósításában.
Munkatársaink sorában olyan nagy tapasztalattal és szakértelemmel bíró kollégákat tudhatunk, akik szakmai pályafutásuk során komplex lakóprojektek fejlesztésétől az irodapark építésén át egészen az ipari létesítmények fejlesztésében, előkészítésében, kivitelezésében vettek részt.
Gondos figyelmet fordítunk arra, hogy a tervezett létesítmények, betervezett berendezések, eszközök jól megépíthetőek, kiváló minőségűek valamint tökéletesen használhatóak legyenek ezzel is hátteret biztosítva a Megrendelői megelégedettségnek.

Véleményünk szerint az építés során lehet olyan partneri viszonyt kialakítani a mindenkori Megrendelővel, amely a kész produktum minőségében, használhatóságában is megjelenik, igazodva a kor, a környezet, a gazdaságosság által diktált feltételekhez úgy, hogy az építés örömében is közösen osztozhassunk. Filozófiának, hogy építeni partnerként, közös érdekek mentén lehet osztozva a megvalósulás örömében.

Kivitelezéseink során folyamatosan kapcsolatban állunk az ÉMI Nonprofit Kft-vel hosszútávú együttműködési megállapodás keretén belül, ahol az ÉMI szakembereinek szakértelme és tapasztalata tovább emeli az általunk nyújtott szolgáltatás minőségét. Kivitelezéseink során a beépített anyagok ellenőrzésében, minősítésében, az elkészült szerkezet vizsgálatában és szakvéleményezésében.
Megalakulásunk óta eltelt rövid idő alatt szakembereink tapasztalatának és cégünk filozófiájának köszönhetően jelentős sikerként könyvelhetjük el referenciáinkat, és folyamatban lévő munkáinkat.

2011 - Minden jog fenntartva